zaterdag 20 oktober 2012

Pink Fit Easy Kit Dag 5.

Dag 5 is weer voorbij en de week zit er al weer bijna op.

Vandaag was een dag met verleidingen en ik zal ze allemaal eerlijk met jullie delen.

De vrijdagochtend begon om 7 uur, de wekker ging en ik was rond 8 uur op het werk.
Daar aangekomen had ik de tip die ik eerder deze week had gekregen, het fruit in de blender doen en dan mixen met je kwark, klaarstaan om te gebruiken.
In de blender had ik 1 kiwi en 1 appel gedaan. Dat lekker gemixed en door de kwark. Het zag er heerlijk uit, lekker romig en alles goed vermengd. Totdat ik een hapje nam... oeiiii..
Sorry met alle respect, het was niet te pruimen!
Zooooo zuur,, Yuk!
Ik heb het geprobeerd op te eten maar kom op zeg. Er zijn grenzen.
Waar ligt het nou aan? Ik denk zelf dat de combinatie van een kiwi en een appel iets te zuur was geworden. Het smaakte gewoon echt niet. Waarschijnlijk met een banaan er door heen was het iets zachter van smaak geweest, alleen wil niet overal een banaan door heen doen.
Ok, weer iets geleerd, ik blijf proberen om die kwark toch lekker te maken. Volgende keer maar weer iets anders proberen.



 
 
Uiteindelijk maar een shake met brinta genomen.
 
 
 
Die shake met brinta is erg lekker in de ochtend. Mocht je nou net als ik ook wat problemen hebben met ontbijten, dan is dit een goede oplossing.
Je doet je eiwitten en je brinta in de blender of in je shake beker en je voegt  daar 250 ml water aan toe. Even shaken en klaar!
Omdat er weinig water aan toe is gevoegd hoef je ook niet zoveel door te slikken. Het drint makkelijk weg en je hebt je maaltijd met voedingsvezels binnen.
 
Voor het tussendoortje had ik een kiwi. Die heb ik uitgelepeld en daarmee kreeg ik weer meer voedingsvezels binnen.
 
De meeste voedingsvezels van alle soorten fruit zitten volgens een onderzoek van de Consumentenbond in de mango’s, peren, kiwi's en sinaasappelen. Per portie bieden ze drie grams vezels. Bosvruchten zoals zwarte, blauwe of aalbessen zijn ook echte vezelbommetjes. De veel gegeten appel is tevens een goede vezelbron, met zo’n twee gram per portie.
Er zit wel verschil tussen de soorten appels.
Zo bevatten de Elstar of Golden Delicious meer vezels dan de Granny Smith. Voorwaarde is wel dat je de appels eet mét schil, want anders gaat er al zo`n 0,9 gram af. Onderaan de fruitlijst staan meloenen, aardbeien en druiven. Neemt natuurlijk niet weg dat ze wel vol vitamines zitten, dus je hoeft ze zeker niet te laten staan.
 
 

 
 


 
 
Wat tegenwoordig ook heel veel gedaan wordt is dat er smoothies worden gemaakt.
Je kan werkelijk alles met elkaar mixen. Ik heb een tijdje geleden wat smoothie recepten van het internet afgehaald en ben dat zelf gaan uitproberen.
Mijn avondmaaltijd bestond uit een smoothie.
Groene smoothies zijn super makkelijk om te maken. Hier onder een recept:
 
 
Kiwi Ervaring 4 Rijpe kiwi’s (groen of goud, eventueel met schil)       
1 Rijpe banaan
3 Stokken bleekselderij
2 Glazen water
 
Je zal wel denken.. Iiihh wat smerig maar echt waar, probeer het maar eens.
Ik was zelf dol op de smoothie met spinzaie en banaan. Lees jezelf wel eerst even in voordat je hier aan begint.
 
Voor de lunch 2 maal de Eat Control weer ingenomen en 1 maal de Fatburner. De lunch bestond uit 5 lichte crackers met kipfilet en slankie smeerkaas. Een groot glas water erbij en ik was weer voldaan.
 
Het tussendoortje waren wat pistache nootjes, niet teveel want ik was nog van plan om naar de sportschool te gaan.  Anders is het iets te zwaar op mijn maag.
 
Op de Gym heb ik mijn dagelijkse kracht training gedaan.
Ik train voor al mijn spiergroepen 1 oefening. Behalve mijn schouders. Ik ben al vrij grof bij de schouders dus die laat ik liggen.
Ik pak die spiergroep ook wel licht als ik de chestpress doe.
De chestpress kan je meerdere manieren uitvoeren. Ik doe het op dit moment op de machine.
Je kan het ook op een bankje of op de bal doen. Wat je zelf prettig vind.
 
 
 
 
Dit is een voorbeeld van je borst trainen. Deze oefening laat zien dat je doormiddel van 'Flys' te trainen met dumbells je borstspieren ontwikkeld.
Vraag bij jou op de Gym een aangepast trainings schema wat gebaseerd is op de aantal dagen wat je wilt gaan trainen.
 
Na het kracht gedeelte heb ik nog even een sprintje getrokken op de loopband om zo al mijn laatste krachten uit te putten.
Uiteraard nog de buispieren meegepakt en op het einde goede rek en strek oefeningen gedaan.
Ik begin met rekken altijd met de onderste spiergroep en werk zo naar boven toe.
Doe het niet te overhaast maar neem je tijd ervoor. Het beste is om rustig van 1 tot 12 te tellen.
 
De avondmaaltijd bestond deze keer uit Rode kool met wat tomaatjes en een tataartje.
Rode kool is 1 van mijn lievelings gerechten en ik eet het niet heel erg vaak. Het wordt natuurlijk aangemaakt met suikers en dat proberen we zo veel mogelijk te vermijden.
 
Ik merkte dat na de avondmaaltijd ik nog honger had en probeerde dat gevoel op het negeer bankje te plaatsen.
En dat is niet helemaal gelukt. Ik was voor het eerst een hele avond vrij + dat ik thuis was.. Alleen!
En wat gebeurde er... Ja hoor die snaai aanval kwam opzetten. Daar baalde ik van dus ik ging op zoek naar een goede snaai snack.
 
Ik heb gekozen voor de doppinda!
Een gezonde snaai snack al zeg ik het zelf. Natuurlijk heb ik niet de hele zak leeg gegeten maar wel ongeveer zo'n 20 pinda's.
 
 
 
 
Door de snaai snack aanval, merk ik dus dat mijn aanvallen zijn geprogrammeerd als ik me verveel. Niet dat ik mezelf verveelde want ik was heerlijk aan het genieten van een vrije avond. Schijnbaar ziet mijn lichaam dat toch op een andere manier.
 
Ook merk ik dat ik er echt heel goed op moet letten wanneer ik de tabletten in neem en dan een half uur later pas, of al, kan eten.
Eigenlijk ben je dus de gehele dag bezig met je voeding. Dat is opzich natuurlijk erg goed want zo wordt je bewust van wat en wanneer je eet. Het is een stap naar een andere lifestyle.
Voor nu moet ik er nog wel aan wennen. Tijdens dat ik mijn blog aan het typen ben, ben ik dus ook een cracker aan het eten want ik was al helemaal de tijd weer vergeten.
Gaat goed he? haha
 
Na 5 dagen toch wel serieus bezig te zijn geweest met de Pink Fit Easy Kit zit mijn broek iets losser dan vorige week.
Ik ga nog geen maten of weegstanden doorgeven want ik zelf heb ook al in 2 dagen niet meer op de weegschaal gestaan.
 
Spannend hoor, ik kan werkelijk niet wachten.
 
Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe.
 
Vandaag is het feestje bij mijn schoonzus. Na ik ben benieuwd.
 
Tot de volgende blog! Bedankt voor het lezen, jullie steunen mij enorm!
 
Liefs, Joli xxx...
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vrijdag 19 oktober 2012

Pink Fit Easy Kit Dag 4.

Het is weer tijd voor de update van dag 4 met de Pink Fit Easy Kit.

Ik ga als eerste doornemen met wat ik zoal heb gegeten gedurende de dag.

De wekker ging om 9.45 en ik heb een heerlijke nachtrust gehad. Eindelijk weer. Ik wilde gaan trainen en na de training even op bezoek bij mijn schoonouders. De shake voor na de training en tevens geldend als ontbijt, had ik al klaar staan.
Er zat geen water bij, dit doordat als je het mengt, je eiwitten maar 45min intact blijven. De werking van de eiwitten vervliegt dus na een bepaalde tijd. Neem je eiwitten in je shake beker mee en zodra je gaat drinken voeg je de vloeistof bij.

Voordat ik naar de Gym ging heb ik 2 maal de Eat Control ingenomen.
Voor de training een kiwi gegeten, zodat ik niet op lege maag train.
Om 10.30 een krachttraining gedaan met extra buikspieren en 10 min op de loopband even uitgelopen.
Na de training 1 maal de Fatburner samen met een shake met brinta.
Er zijn wat verschillende soorten brinta die ik gebruik. De meeste die ik gebruik zijn de normale brinta en de 'Wake-Up' brinta. Handig om mee te nemen. Ook gebruik ik een brinta/meergranen ontbijt van bebe. Daar zitten nog minder suikers en koolhydraten in.
Als het goed is voor je baby, ongetwijfeld dat het ook goed is voor jou.




 
 
Onderweg richting mijn schoonouders heb ik de shake opgedronken. Dat was dus eigenlijk mijn ontbijt.
En toen.... Jaa, er stond al een bakkie koffie voor mij klaar. En wat heb ik gedaan? Juist, gewoon gedronken!
Maar het smaakte me niet, ooww wat jammer ik heb gewoon niet van de altijd zo heerlijke vers gezette koffie kunnen genieten. Ik had al de helft minder koffiepoeder in gedaan maar ik had wel 2 zoetjes. (stel je voor dat het niet zoet genoeg is)
Het was veeeeeeeeeel te zoet. En ik heb het wel opgedronken. De zoetstof heb ik voor de komende 4 dagen ook weer binnen.
Ik zei het gister ook al, mijn lichaam gaat een 'Switch' maken en eerlijk gezegd heb ik daar geen problemen mee. Het lijkt me heerlijk om koffie zonder zoetjes of melk te drinken.
De drang naar zoet of om zoet in m'n drank te doen heb ik niet meer.

Het tussendoortje was een handje met pistache nootjes. Ik heb de licht gezouten, je kan ook voor ongezouten kiezen.
Om 14.00 uur 2 maal de Eat Control ( ik ben er wel mee bezig dat ik het niet vergeet) en ongeveer 45 min later de Fatburner met crackers met... Kipfilet! Yay.. Heerlijk!
16.15 weer wat Pistache nootjes en dat was voldoende.
Als avondmaal had ik een lekker potje meegenomen naar werk.
Op het menu stond: Spercieboontjes met rijst en een tataartje. Het was voor mij een heerlijke maaltijd en ik had de rijst wel afgewogen. 125gram (ongekookt) had ik mee.

Ik merk dat mijn energie vandaag optimaal was. Het is heerlijk om me zo te voelen. Er is totaal geen behoefte aan suiker of koffie met iets zoets, laat staan een koekje. Echt geen zin in. De energie is zelfs zo aanwezig dat ik zin had om nog even lekker op de loopband te staan. Maar ja je kan ook overdrijven he? Morgen weer training met cardio. Voor mij is het duidelijk dat mijn energie uit mijn voedsel is gehaald. Niet loom of geen puf meer. Met de juiste voeding voel je een stuk fitter. Heel apart hoor.

 
Er zijn natuurlijk ook wat extra aanvullingen naast je voeding om tot je nemen als je een dipje hebt en je wilt toch een training doen. Er is zoveel op de markt. Waar moet je nou voor kiezen? Ik heb 2 drankjes erbij gehaald.
 
De 2 'sport' drankjes hebben 2 verschillende functies. De Reload zegt het eigenlijk al, opladen!
Het drankje neem je tijdens of na je training. Een aanvulling van Magnesium en Zink. Magnesium is een mineraal dat nodig is voor de botopbouw en de opbouw van lichaamseiwit. 
Niet zoet maar met net genoeg limoen erin zodat het makkelijk weg drinkt.

De Antioxidant is een soort bescherming van je lichaamscellen. Er zit Mangaan in en Mangaan is nodig voor de vorming van botweefsel. Verder is mangaan betrokken bij de stofwisseling van aminozuren, cholesterol en koolhydraten.

                              Drankjes met een goede werking erin. Daar houden wij van.

De laatste avond snack heb ik niet genomen. Ik moest na mijn werk eigenlijk gelijk gaan slapen want de vrijdag is een vroege dag. Ik heb dus besloten om mijn shake niet te nemen. Ik wil ook niet iets eten omdat het dan mag. De avond snack is er alleen als je nog trek hebt en die had ik niet.

Uiteindelijk een lekkere dag achter de rug.

Nu geeft mijn schoonzus zaterdag een verjaardagsfeestje. Dat wordt de test. Kan ik het allemaal weerstaan of bezwijk ik me voor al dat lekkers?
Die heerlijke verse Limburgse vlaaien in de meest heerlijke combinaties. We gaan erachter komen als het zo ver is. Ik ga mezelf geen beloftes voordoen die ik misschien helemaal niet kan waar maken.
Hoever moet ik gaan om nee te zeggen? Of hoe serieus ben ik eigenlijk om af te vallen?
Dat zijn vragen die je aan jezelf moet stellen. Is die vlaai zo belangrijk? Of kan je het combineren met de rest van de dag wel op je voeding te letten. Ik ga het uitproberen dit weekend.
Je zal het gauw genoeg lezen.
 


Het is nu vrijdag middag en wat schijnt de zon heerlijk zeg. De deur staat open en ik ga mij zo weer klaarmaken om even lekker te zweten in de Gym.

Ik wens jullie een hele fijne dag toe.

Bedankt voor het lezen, ik heb het weer met veel plezier geschreven.


Tot de volgende blog,

Liefs Joli xxx...




Email: LoveBeautyLife@live.nl
Blog: http://LoveBeautyLife2.blogspot.nl
Gym: www.PetresGym.nl



 

donderdag 18 oktober 2012

Pink Fit Easy Kit dag 3.

                                                                    Hallo allemaal!

Dag 3 zit er al weer op en wat gaat het snel.
Ik ben iets later met het publiceren van dag 3. Dit doordat ik gister avond vroeg naar bed ben gegaan.
Ik heb de avond daarvoor een slechte nachtrust gehad. Ik ben zelfs misselijk geworden en werd om half 6 in de ochtend wakker daarvan. Bleh!
Ik werd om 7.00 uur wakker en begon met mijn ontbijt om 8.30 uur
Bij het ontbijt heb ik ervoor gekozen om geen Eat Control en Fatburner tabletten te nemen.
Wel heb ik wat vitamines genomen. Ik heb een grapefruit uitgeperst en kon wel merken dat ik dat nodig had.
 
 
 

Een kwartiertje daarna heb ik 4 crackers met slankie smeerkaas gegeten.
Tussendoor een groot glas sinaasappelsap en voor de lunch heb ik wel weer de Eat Control en de Fatburner genomen.
Ook de lunch bestond uit 4 crackers met slankie smeerkaas en wat tomaatjes erbij voor de gezonde snack. Dat was meer dan voldoende. De gezonde maaltijd is weer binnen.
Tussendoor, zo rond 15.30 uur heb ik wat nootjes genomen en een appel.

Tip: Mocht je tussen je maaltijden in nog trek hebben, neem dan een extra tussendoortje. In mijn geval heb ik ervoor gekozen om 1 appel en wat nootjes te nemen. Je kan ook 2 appels nemen. Of wat je zelf als tussendoortje neemt.
Ga in ieder geval niet je maaltijd verhogen in de dosis. Dus als je lunch al 2 boterhammen zijn, ga dit niet verhogen naar 3 of 4 boterhammen. Doe dat juist met je tussendoortjes.




Als avondeten had ik een bonenschotel. Nu denk je.. Bonen? Daar zit toch heel veel koolhydraten in?
Ja dat klopt, Maar ik ben juist aan het testen dat goed en lekker eten ook juist heel gezond is. Het gaat erom Wat je erbij eet en hoeveel eet je die dag en wat is je verbranding?
Er zat geen pasta of aardappelen bij. De bonen zelf waren al een goede vulling en ik heb zitten smullen!
Ik merk dan ook dat ik  het 'honger' gevoel van gister vandaag helemaal niet had en toch een goede en een gezonde maaltijd binnen gehad.

 

Het is geen bord tot aan het randje gevuld. Maar genoeg voor een avondmaaltijd.

Na het ongelukje van vannacht had ik een goede dag vandaag. Ik ben rustig van start gegaan en had geen trainingsdag.
Ik heb het opgevangen met een extra tussendoortje en de lunch en het ontbijt waren ook goede maar gezonde maaltijden.

Als laatste avondsnack heb ik rond 20.30 uur een shake met water gedronken.
Nog steeds moet ik daar aan wennen hoor. De gewoonte is dat je lekker wilt kauwen. En niet iets opdrinken.
Al moet ik wel eerlijk zeggen.. Ik zat meer dan vol. En dat alleen van een shake met water? Er zat niet eens een stukje banaan door.
Als dit zo doorgaat heb ik een goede hoop voor de meeting eind van de week.

Oja, ik heb thee gedronken met een zoetje erin, alleen smaakte dat zoetje niet meer zo. Gaat mijn lichaam nu al de drang naar zoetstof afstoten?
Heel bijzonder..

Ik drink de gehele dag water. Ik merk dan ook dat ik bijna om het uur naar het toilet moet.
Nu is dat nartuurlijk alleen maar goed. Het is soms wel wat lastig, want op het werk kan het een tijdje druk zijn achter elkaar en het staat zo raar dat je met je benen bij elkaar geknepen iemand te woord moet staan.

Ook wil ik even iedereen bedanken die positief op het blog reageren! Top Top Top!!
Ik krijg leuke tips en reacties. Ik wil graag een tip met jullie delen.
Ik had in dag 1 een moeite met het eten van de kwark. Nu kreeg ik de volgende tip:
Doe je fruit wat je door je kwark wilt doen, een kiwi en een appel bijvoorbeeld, gewoon door de blender. Mix het daarna met je kwark en doordat het een prakje is geworden, mengt het goed en wordt je kwark lekker zacht en zoetig van het fruit.
Super bedankt voor deze tip!
Ik ga het vrijdag ochtend gelijk uitproberen.
Leuk dat wel elkaar op deze manier kunnen helpen.

Voor nu..

Leuk dat je het blog weer hebt gelezen ik heb het uiteraard met veel plezier geschreven.
Op naar afvaldag nummer 4!!
Wauw.. al bijna een week voorbij.

 



                                             Fijne dag vandaag!

                                                                              Liefs Joli xx..


Email: Lovebeautylife@live.nl
Blog: http://LoveBeautyLife2.blogspot.nl
Gym: www.petresgym.nl


















 

dinsdag 16 oktober 2012

Pink Fit Easy Kit. Dag 2




Een hele goeden avond allemaal.

Het is nu voor mij Dinsdag avond 16 oktober 22.32 uur en ik ga mijn dag bespreken hoe het vandaag gegaan is.
Ik moet eerlijk zeggen, dat deze dag erg snel voorbij is gegaan en dat ik er echt op moet letten dat ik geen maaltijd oversla anders heb ik in de avond honger/trek. En dat is wel wat vandaag is gebeurd.
Zo doende leert men toch?

Het was gisteravond erg laat geworden, ik lag er pas om 2 uur in! Ik was nog lekker bezig met de layout van mijn blog en voordat ik het wist was het erg laat.
Op dinsdagochtend train ik niet dus ik kon lekker uitslapen. En dat heb ik dus ook gedaan.
De bouwvakkers in de straat waren deze ochtend ook rustig dus ik werd om 10.30 uur wakker. *Schrik*
Ja dat was niet slim. Ik ga niet meer zo laat naar bed toe. (vergeef me als het nog voorkomt)
Maar ik heb goed geslapen en rust is goed voor je herstel van spieren.
Na de slechte start van gister. Tabletten vergeten enz.. Had ik mij goed voorbereid op vandaag.
Ik heb om 10.45  2 maal de Eat Control genomen met 2 glazen water en na een half uurtje 1 maal de Fatburner en het ontbijt.
Het ontbijt bestond uit 250gr magere kwark met een kiwi. Er hoort ook nog een appel doorheen maar dat was me iets teveel van het goede.
Ik vind kwark niet lekker. Het is zo straf in je mond en slikt zo moeilijk weg, maar ja, wie een doel heeft...
Ik heb naar 5 hapjes een theelepeltje Light roosvice erin gedaan, alleen om het een klein beetje meer smaak te geven. Ik heb nog 1 halve bak over dus die neem ik morgen nog en dan voor mij geen kwark meer Ik ga op zoek naar een goede vervanging. Dat zal waarschijnlijk wel een shake met brinta worden.

 
                Kwark met kiwi
 
 
Tussendoor heb ik een glaasje sinaasappelsap genomen en om 14.30 2 maal de Eat Control en om 14.50 1 maal Fatburner. Daarna heb ik 2 crackers met Hutekase genomen en dat bleek achteraf toch te weinig te zijn. Ik had wat haast want ik wilde om 15.15 nog even een lichte training doen op de Gym.
Na de training heb ik een shake genomen met water en heb dat ook gelijk als mijn tussendoortje beschouwd.
Om 17.15 2 maal Eat Control en een half uurtje later 1 Fatburner. Ik had vanmiddag een kipfilet gegrild en die had ik door de salade gedaan. Wat tomaatjes en nootjes doorheen en een scheutje olijfolie.
Was goed te doen maar nu heb ik toch weer trek. Ik ga daar wat op vinden want ik wil niet steeds een shake nemen als ik trek heb.
Misschien zijn het de afkick verschijnselen wel. :)

Tip: Mocht je zelf ook een dieet, of beter gezegd, een andere lifestyle willen gaan aannemen, bereid je voeding dan alvast voor zodat het klaar staat als je weer eens haast hebt.
Meestal pak je in je haast de dingen die voor de hand liggen, wat dus meestal 'slechte' voeding is.
Ik werk bijna altijd tot laat in de avond. Voor mij is het noodzaak dat ik mijn voeding in de middag alvast bereid of in de avond als ik daar nog tijd voor over heb.
Werk je overdag, probeer dan de avond daarvoor je voeding klaar te maken. Eventueel maak je wat extra zodat je het kan invriezen en kan pakken als je het nodig hebt.
Zo heb je altijd je gezonde en verse maaltijd bij.
Deel ook jouw tips over voeding hier.

Vandaag heb ik  mijn pillendoosje gevuld met de dagelijkse tabletten die ik nodig heb. Zo vergeet ik ze niet meer. Als aanvulling heb ik multivitamine erbij. Die neem ik 1 maal per dag bij een maaltijd naar voorkeur.
 

 
Zoals je ziet zijn de Eat Contol en de Fatburners aardig grote tabletten. Ik verslik me er steeds in. Een klein foefje is dat ik eerst mijn mond vul met water en dan pas het tablet erbij doe, zo slikt het makkelijker door.
De mutivitamine koop ik gewoon bij de drogist.
Het wordt weer wat kouder buiten dus een goede weerstand is erg belangrijk. Je kunt het jezelf niet veroorloven om ziek te zijn terwijl je op dieet zit. Je lichaam is zichzelf dan zo aan het herstellen van het virus dat het alle nodige voeding nodig hebt. Zorg dan ook dat als je op dieet gaat of op je voeding let dat je weerstand optimaal is.

 
 
Koffie!
Dat heb ik moeten weerstaan vandaag en dat was best lastig. Ik vind 1 of 2 bakjes koffie op een dag lekker maar ik drink het niet zwart. Nee.. er gaat een bergje melkpoeder in en 2 zoetjes! Tja, dat gaat nu even niet. Ik zal de melkpoeder wel kunnen vervangen door warme magere melk en de zoetjes die blijven er gewoon in. Maar zolang ik het kan weerstaan, zolang hou ik het natuurlijk vol.
Toch is de geur heerlijk! De geur van verse koffie en vers gebakken brood. Hmmm...

Ja nu weer terug over de Pink Fit Easy Kit.
Vandaag een drukke dag op werk waardoor je met veel dingen niet rekening houdt. Het is ook ieder voor zich met wat je wilt eten op de dag. Ik ga tussen de  middag de voeding wat aanpassen. Misschien ga ik wel warm eten tussen de middag en in de avond iets lichts.
Daar kom ik later nog op terug.

Zoals je hebt gelezen eet ik op mijn cracker bijna altijd hutekase. Dit omdat het weinig vet bevat en hoog in de eiwitten zit. Je kan ook kiezen voor gerookte kipfilet, rosbief, rookvlees of magere kaas 20 + .
In je salade kan je tonijn doen of een stukje koolvis. De mogelijkheden zijn oneindig.
Maar lees wel voordat je het eet of koopt. Ik kijk op de achterkant van het product en dan let ik op de suikers. Niet zo zeer op de koolhydraten. Het moet natuurlijk niet de pan uitrijzen maar meestal als er weinig koolhydraten in zitten dan gaat het suiker omhoog. Let daar wel even op.
Nog een kleine tip: Als je op de verpakking kijkt, kijk dan naar de voedingstof die het eerste genoemd wordt. Is dat suiker. Laten liggen!!!
Suiker is een stof die absoluut niet nuttig is voor het lichaam en je lichaam slaat het op als vet.
Je zal weer heel wat moeten trainen om dat er weer af te krijgen. Dus, minderen met je suiker.

 




Vandaag was weer een goede leerdag om mijn lichaam beter te leren kennen. Ik ga nu ontdekken wanneer ze zich aanstelt en wanneer ze behoefte heeft aan voeding en dat is best grappig om dat nu al te merken na 2 dagen.
Ik stond om 21.45 nog even op de weegschaal en meestal weeg ik in de avond een stuk zwaarder en ik moet zeggen.. niet te vroeg juichen maar ik ben al wel wat kwijt. Het is nog geen kilo maar het gaat de goede kant op. YAY!!

Morgen weeg ik me in de ochtend. Bij mij scheelt dat gewoon een ruime 1,5 kg. En als ik heel gek doe soms 2 kg!
Ik heb mijn gewicht daarom ook genomen op mijn zwaarst. Ik zei dat ik 75 kilo woog en dat is ook zo aan het eind van de avond.
In de ochtend zijn we allemaal een stuk slanker maar zodra je wat eet zit er gelijk al wat aan.
Ik vond het dus ook niet eerlijk om mijn ochtendgewicht door te geven. Vandaar 75 kilo!

Het is voor mij nu bedtijd en ik heb mijn avondsnack overgeslagen. Trots op mezelf!!

Morgen een lange dag dus ik ben benieuwd hoe dat gaat verlopen.
Geen training morgen, want ik heb een *rust* dag.

Ik heb weer met veel plezier geschreven en hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Ik ontvang graag jullie reacties. Misschien is er een onderwerp dat jullie niet interessant vinden of juist een onderwerp wat verder onder de loep genomen mag worden.
Wat het ook is.. Ik hoor het graag.

Voor nu..

Slaap lekker en op naar de volgende afvaldag!

Liefs Joli.. xx

 

Ps. Dit is de Gym waar ik train en waar ik werk. Dit is het Fitness gedeelte. Er is ook nog een Dojo.



Email: lovebeautylife@live.nl
Blog: http://Lovebeautylife2.blogspot.nl
Gym: www.petresgym.nl


Dag 1 Pink Fit Easy Kit1








Vandaag ben ik begonnen met het uitproberen van de Pink Fit Easy Kit. Een 21 daagse afvalkuur met behulp van Eat Control tabletten, Fatburners en eiwitten shakes met erg weinig calorieen erin.

Dagelijks ga ik bijhouden wat ik eet, hoe ik me voel en natuurlijk.. ben ik afgevallen?

Ik sta best sceptisch tegenover diverse dieet vormen met behulp van shakes en pillen. Maar toen dit foldertje op de sportschool lag ben ik naar mijn werkgever toegestapt met het idee om het te gaan promoten. En ik wilde het graag proberen!

Ik werk in een Sportschool en je bent dagelijks bezig met mensen die willen afvallen of die juist proberen aan te komen. Er zijn al zoveel verschillende producten op de markt die allemaal beloven wat jij graag wilt en natuurlijk helpt het niet allemaal en het welbekende jo-jo effect speelt hierbij ook een grote rol.

Ik ben in mijn blog eerlijk over de werking hoe het bij mij overkomt. En wat mijn ervaringen hier bij zijn. Dit geldt niet voor iedereen. Andere tips en ervaringen zijn van harte welkom. Je kan onder deze post een reactie achterlaten. Wil je liever anoniem blijven dan kan je mij uiteraard ook een privé mail sturen.
Dat kan naar: lovebeautylife@live.nl

De reden dat ik dit ga uitproberen is dat ik net als vele andere dames schommel met mijn gewicht. Dan gaat het weer goed en dan zit er ineens 5 kilo aan!
Dat wil ik dus niet meer.


Vorig jaar heb ik 6 weken een dieet gevolgd van Dhr. Montignaq. En daar ben ik 5.5 kilo mee afgevallen. Maar ja, die zitten nu dus weer gezellig op mijn dijen. Het lijkt wel alsof ze geen afscheid kunnen nemen.

Ik eet onregelmatig en daarom weeg ik nu dus bijna 75 kilo.
Dat is voor mijn lengte gewoon wat teveel. Ik ben een ruime 1.64. En ik moet daar nu op gaan letten want elke maand 1 kilo erbij, dat loopt niet goed af.
Ik sport ook onregelmatig. Dan weer 3 dagen in de week en dan opeens weer 2 weken niet.
Voor mij is het belangrijkste dus... Juist! Regelmaat!
Natuurlijk is het aller belangrijkste dat jezelf goed voelt en dat je gezond bent. Van binnen en van buiten.

 75 Kilo is maar een getal. De weegschaal toont niet je spiermassa of je vetpercentage. En al helemaal niet hoe jij je voelt en hoe je eruit ziet. Mensen geloven ook niet dat ik 75 kilo weeg omdat je het niet aan mij ziet. Maar ik weeg het wel.
Ik vind dan ook de centimeters belangrijker dan de kilo's. Zoals vele al weten, wegen spieren zwaarder dan vet.

 Dus het kan heel goed dat je lekker aan het trainen bent en je komt zelfs in kilo's aan!
Geen nood. Je vet wordt omgezet naar spier. Dus kijk niet te veel naar die vreselijke weegschaal maar kijk in de spiegel!
Dit is puur op mij gericht en ik vergelijk mijzelf niet met andere vrouwen. Elk lichaam is weer anders en reageert ook weer anders.

Dan nu, mijn verslag van dag 1.!


 



Een half uur voor mijn lunch nam ik 2 Eat Control met 2 glazen water. (dit om je honger gevoel te minderen)
Vlak voor mijn lunch nam ik 1 Fatburner. (dit om de vetten uit je eten te halen)


Ik heb 5 crackers (vezelrijk) met Hutekase gegeten met een klein beetje peper erop.
En moet zeggen dat ik best vol zat. Ik had geen behoefte aan een broodje.
Ik heb ondertussen het brood van mijn vriend gesmeerd en meestal pik ik dan een plakje kaas en dat heb ik nu niet gedaan.

Mijn tussendoortje was vlak voordat ik naar mijn werk ging. Dat was rond 15.15 toen heb ik 2 rijstewafels genomen met heel dun slankie opgesmeerd.
Op mijn werk zo rond 17.00 uur heb ik 1 glas sinaasappelsap gedronken.
Om 17.25 had ik dus mijn Eat Control en de Fatburner moeten nemen, maar goed. Ik heb een salade gegeten met 50 gram noten erin. De dressing had ik aangemaakt met wat water en honing. Wat achteraf veel te zoet bleek te zijn.


 


Ik heb tussendoor water gedronken en 1 kopje groene thee met 1 zoetje. Ik vind thee zonder zoetstof niet lekker dus dit gun ik mezelf dan weer. Ook dat is belangrijk he?

Als eindsnack heb ik een shake genomen met 250ml water. Nu zit ik daar nooit zo vol van maar dat moet ik mijn lichaam echt gaan aanleren.

Ik werk tot 22.00uur en als ik dan thuis ben dan komt die snaai aanval.. Dat had ik vandaag dus ook en om mezelf toch het gevoel te geven dat ik iets heb om op te kauwen heb ik een paar nootjes genomen.

Uitgezonderd dat ik geen ontbijt had (komt niet meer voor) en dat ik mijn tabletten vergeten was (komt ook niet meer voor) had ik toch een goede dag.
Ik vind trainen in de ochtend werkelijk heerlijk en gelukkig heb ik een baan waarbij dat ook kan. Ik krijg energie voor de rest van de dag als ik een goede workout gehad heb.


Nu ga ik mezelf de komende 21 dagen niet 7 dagen in de week kapot trainen want ik ga juist proberen hoe het werkt als je een gewone lifestyle erop naast houdt.


Ik heb me goed gevoeld vandaag en ik heb alweer zin in morgen om een nieuwe dag te beginnen met het Pink Fit Easy Kit!

Graag lees ik jullie ervaringen en natuurlijk ook alle tips. Alles is welkom en zo steken we allemaal er iets van op.

 Samen een doel bereiken is veel leuker.

 En vergeet niet.. Opgeven Is Geen Optie!

Tot morgen,

 Liefs Joli


Email: Lovebeautylife@live.nl
Blog: www.lovebeautylife.blog.com
Gym: www.petresgym.nl





 















maandag 15 oktober 2012

Even voorstellen..

Hello Beauty Life Lovers!

 

Mijn naam is Joli en ik ben 35 jaar. Ik ga vanuit hier een dagelijks blog bijhouden over Beauty, lifeStyle en spiritualiteit en wat het inhoudt.
Ik werk op een sportschool en heb daar elke dag te maken met mensen die met hun uiterlijk bezig zijn. Mijn Interesses gaan dan ook uit naar Beauty en Lifestyle maar ook innerlijke Beauty en Spiritueel bezig zijn. Daar wil ik mijn ervaringen en belevenissen met jullie over delen.
Erg spannend dus allemaal. Ik heb er erg veel zin in en hoop jullie hier gauw terug te zien.
Veel liefs Joli xoxo
 




Ik ben ook te vinden op Bloglovin. LoveBeautyLife.. Tot dan!! xx